Kärcher WD 2/3

Ali potrebujete nadomestni filtri HEPA in vrečke za sesalnike za vaš sesalnik Kärcher WD 2/3? Ste na pravem mestu! Pri nas boste vedno kupovali po najugodnejši in najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

 • Kärcher WD 2/3 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov 13,12 € 23%

  Kärcher WD 2/3 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov

  Kärcher filtrirne vrečke za modele WD 2/3, 5 kosov v pakiranju. Zelo debele in izjemno močne filtrirne vrečke iz flisa ponujajo visoko stopnjo sesanja in omogočajo res odlično zmogljivos.

  Na zalogi

  10,07 €

  13,12 € Discount 23.3%

 • Kärcher filter A2024, A2101, 6.414-552.0/WD 2/WD 3

  Pralni HEPA filter za sesalnike Kärcher za modele A2024, A2101, 6.414-552.0/WD 2/WD 3. 1 ks

  Na zalogi

  10,07 €

 • Kärcher WD 3 nadomestne papirnate vrečke 10 kosov

  Kärcherjeve filtrirne vrečke za modele WD 3 / MV 3, 10 kosov v pakiranju. Izdelane so iz visokokakovostnega dvoslojnega filtrirnega papirja in zagotavljajo visoko stopnjo sesanja ter omogočajo resnično visoko zmogljivost.

  Na zalogi

  18,20 €

Za kaj je filter HEPA?

HEPA filter v klasičnih sesalnikih je zasnovan za filtriranje delcev zraka z 99,97% učinkovitostjo, da zajame tudi najmanjše delce z velikostjo 0,003 mm. Okrajšava H.E.P.A. okrajšava za High Efficiency Particulate Air filter – prevedeno kot zelo učinkovit filter zračnih delcev.

Pomen filtra HEPA

HEPA filtri v vašem sesalniku učinkovito preprečujejo prodiranje bakterij v zrak in so bistveni za alergike. Pri sesanju pomagajo pri zajemanju umazanije in prahu ter preprečujejo, da bi se ponovno vnesla v zrak.

Priporočena menjava HEPA filtrov za klasične sesalnike

Za najboljše rezultate proizvajalec klasičnih sesalnikov priporoča menjavo filtra vsaj vsakih 6-12 mesecev, odvisno od intenzivnosti uporabe.

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti