Robotski sesalniki iRobot Roomba - Rotacijske in stranske krtače

Ali potrebujete vrtljive in stranske krtače za svoj robotski sesalnik iRobot Roomba? Ste na pravem mestu! Pri nas boste vedno kupovali po najugodnejši in najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

Glavna in stranska krtača - učinkovito sesanje

Vrtljive in stranske krtače v robotskih sesalnikih iRobot čistijo umazanijo s površin v vašem domu, bodisi s preprog ali vseh vrst tal. Ujamejo tudi lase, drobtine in prah. Za pravilno delovanje vašega robotskega sesalnika je potrebno nadzorovati redno menjavo teh delov.

Priporočena zamenjava ščetke

Redno preverjajte stanje stranskih vrtljivih krtač in glavne krtače iz gume ali ščetin na vašem iRobot Roomba. Proizvajalec sesalnika priporoča menjavo krtač vsake 2-3 mesece, odvisno od intenzivnosti uporabe.

Parameters

iRobot show all

Availability
Search text

Search filter results by fulltext

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti