Robotski sesalniki iRobot Roomba - Rotacijske in stranske krtače

Ali potrebujete vrtljive in stranske krtače za svoj robotski sesalnik iRobot Roomba? Ste na pravem mestu! Pri nas boste vedno kupovali po najugodnejši in najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

Glavna in stranska krtača - učinkovito sesanje

Vrtljive in stranske krtače v robotskih sesalnikih iRobot čistijo umazanijo s površin v vašem domu, bodisi s preprog ali vseh vrst tal. Ujamejo tudi lase, drobtine in prah. Za pravilno delovanje vašega robotskega sesalnika je potrebno nadzorovati redno menjavo teh delov.

Priporočena zamenjava ščetke

Redno preverjajte stanje stranskih vrtljivih krtač in glavne krtače iz gume ali ščetin na vašem iRobot Roomba. Proizvajalec sesalnika priporoča menjavo krtač vsake 2-3 mesece, odvisno od intenzivnosti uporabe.

Parameters

Vyberte model iRobot show all

Availability
Search text

Search filter results by fulltext

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Naša spletna stran shranjuje podatke na vaši napravi (piškotke in pomnilnik brskalnika), da prepozna vašo sejo in doseže osnovno funkcionalnost platforme, izkušnjo brskanja in varnost.

V vaši napravi lahko shranimo podatke (piškotke in shrambo brskalnika), da zagotovimo nebistvene funkcije, ki izboljšajo vašo izkušnjo brskanja, shranimo nekatere vaše nastavitve, ne da bi imeli uporabniški račun ali ne da bi bili prijavljeni, uporabimo skripte in/ali vire tretjih oseb , pripomočki itd.

Use of analytic tools enables us to better understand needs of our visitors and how they use our site. We may use first or third party tools to track or record your browsing of our website, to analyze tools or components you have interacted with or used, record conversion events and similar.

We may use cookies and third party tools to enhance products' and/or services' offer of ourselves or those of our partners, its relevancy to you, based on products or pages you have visited on this site or on other websites.

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti