Ugodni paketi dodatkov in pripomočkov za robotske sesalnike

Ali morate zamenjati obrabljene dele vašega iRobot Roomba ali Xiomi robotskega sesalnika, da bo spet učinkovit? Ste na pravem mestu! Na 4robot.si nadomestne dele in dodatke najdete ločeno, pa tudi v ugodnih kompletih.

 

Ugodni paketi za iRobot ali Xiaomi

Naše cenovo ugodni kompleti ponujamo v PREMIUM paketih. Vsak premium paket vključuje komplet rezervnih delov za robotske sesalnike iRobot. Kompleti vsebujejo HEPA filtre, glavne krtače in stranske krtače, stranske krtače ali druge dodatke. Postanite pameten kupec in uporabite ugodne pakete 4robot.si.

Sklopi dodatkov iRobot po najboljši ceni

Pri nas lahko vedno kupite najugodneje in po najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

Parameters

Xiaomi show all

iRobot show all

Availability
Search text

Search filter results by fulltext

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti