Rezervni deli za iRobot Roomba serije i3/i7/E5/E6 - Filtri, rotacijske krtače, vrečke za sesalnike

Ali potrebujete rezervni filtri HEPA, glavno in stransko krtačo, navlake za brisanje, vrečke za sesalnike ali drugi dodatni pripomočki za vašrobotski sesalnik serije iRobot Roomba i3, i7, E5 in E6? Ste na pravem mestu! Na 4robot.si lahko najdete vsi potrebni rezervni deli in dodatki.

12 items

Ugodni paketi in kompleti dodatkov

Na 4robot.si najdete rezervni deli in dodatki ločeno, pa tudi v ugodnih kompletih, s katerimi lahko prihranite še več. Vsak komplet vsebuje najpogosteje uporabljeni rezervni deli za vaše sesalnike iRobot Roomba serije i3, i7, E5 in E6, kot so filtri HEPA, glavne in stranske krtače, navlake za brisanje in vrečke za sesalnike.

Rezervni deli in dodatki iz 4robot.si

Pri nas lahko vedno kupite najugodneje in po najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

Parameters

iRobot show all

Availability
Search text

Search filter results by fulltext

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti