Rezervni deli za pokončne sesalnike Rowenta - HEPA filtri, krtače

Ali potrebujete pralni penasti filter za svoj pokončni sesalnik Rowenta Air Force, X-Force, X-Pet Essential in X-Combo Vacuum? Ste na pravem mestu! Na 4robot.si najdete vsi potrebni rezervni deli in dodatki.

3 items

Priporočena zamenjava filtrov

Proizvajalec za najboljše rezultate priporoča menjavo nadomestnega filtra za palične sesalnike Rowenta Air Force 360 ​​​​in X-Pet Essential 260 1x vsakih 6 mesecev. Po vsakem pranju filtra se prepričajte, da je temeljito posušen.

Rezervni deli in dodatki iz 4robot.si

Pri nas lahko vedno kupite najugodneje in po najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

Parameters
Availability
Search text

Search filter results by fulltext

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti