Rezervni deli in pripomočki za robotske sesalnike iRobot Roomba

Ali potrebujete rezervni filtri HEPA, glavno in stransko krtačo, navlake za brisanje, vrečke za sesalnike ali druge dodatke za vaš robotski sesalnik iRobot Roomba? Ste na pravem mestu! Na 4robot.si lahko najdete vsi potrebni rezervni deli in dodatki za vašega robota.

Cenovno ugodna ponudba

Na 4robot.si najdete rezervni deli in dodatki ločeno, pa tudi v ugodnih kompletih. Komplete dodatkovponujamo v paketih PREMIUM. Vsak premium paket vsebuje komplet rezervnih delov za iRobot robotske sesalnike.

Rezervni deli in dodatki iz 4robot.si

Pri nas lahko vedno kupite najugodneje in po najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

Parameters

iRobot show all

Availability
Search text

Search filter results by fulltext

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti