Rezervni deli za pokončne sesalnike Xiaomi Dreame V8, V9, V10 - HEPA filtri, krtače

Ali potrebujete nadomestni filtri ali glavne večnamenske krtače za pokončni sesalnik Xiaomi Dreame V8, V9 in V10? Ste na pravem mestu! Na 4robot.si najdete vsi potrebni rezervni deli in dodatki.

Priporočena zamenjava filtrov

Proizvajalec priporoča menjavo nadomestnega filtra za palične sesalnike Xiaomi Dreame V8, V9 in V10 vsaj vsakih 3-6 mesecev za najboljše rezultate, odvisno od intenzivnosti uporaba. Pranje in izpiranje filtra ni priporočljivo, saj lahko resno poškodujete sesalnik.

Priporočena zamenjava glavne krtače

Za učinkovito sesanje je priporočljivo zamenjati glavno krtačo vsake 2-3 mesece.

Rezervni deli in dodatki iz 4robot.si

Pri nas lahko vedno kupite najugodneje in po najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

Parameters
Availability
Search text

Search filter results by fulltext

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti