Rezervni deli in dodatki za pokončne sesalnike - HEPA filtri, krtače

Potrebujete nadomestni filtri HEPA ali glavne krtače za vaš pokončni sesalnik? Ste na pravem mestu! Pri nas boste vedno kupovali po najugodnejši in najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

Za kaj je filter HEPA?

Filter HEPA v paličnih sesalnikih je zasnovan za filtriranje delcev zraka z 99,97-odstotno učinkovitostjo, da zajame tudi najmanjše delce z velikostjo 0,003 mm. Okrajšava H.E.P.A. pomeni High Efficiency Particulate Air filter – v prevodu visoko učinkovit filter zračnih delcev.

Priporočena zamenjava filtrov HEPA za palične sesalnike

Za najboljše rezultate proizvajalec paličnega sesalnika priporoča menjavo filtra vsaj vsakih 6–12 mesecev, odvisno od intenzivnosti uporabe.

Priporočena zamenjava glavne krtače

Redno preverjajte stanje glavnih krtač na vašem paličnem sesalniku. Za učinkovito sesanje je priporočljivo zamenjati glavne krtače vsake 2-3 mesece, odvisno od intenzivnosti uporabe.

Parameters
Availability
Search text

Search filter results by fulltext

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti