Dostava in plačilo

Možnosti dostave

BREZPLAČNA dostava za naročila nad 55 EUR!!!

  • Kurir - GLS za 3.90 €, naročilo nad 55 € BREZPLAČNO, storitev paket na naslov, za plačilo po povzetju se zaračuna dodatnih 0.99 €.
  • Packeta za 2.65 €, naročilo nad 55 € BREZPLAČNO, dostava na prevzemna mesta Packeta/Z-Box, pri plačilu po povzetju se zaračuna 0,99 €.
  • Paketna dostava za 3.80 €, naročilo nad 55 € BREZPLAČNO, storitev paket na naslov, pri plačilu po povzetju se zaračuna 0.99 €.

*Cene vključujejo DDV

Možnosti plačila

  • Z bančnim nakazilom (plačilom) na bančni račun: IBAN: SK16 7500 0000 0040 2833 6911
  • Z debetno ali kreditno kartico (VISA, Master Card, Maestro), prek plačilnega prehoda Gpwebpay
  • Plačilo po povzetju, plačilo v poslovalnici Packety ali kurirju, gotovina ali kartica.

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Naša spletna stran shranjuje podatke na vaši napravi (piškotke in pomnilnik brskalnika), da prepozna vašo sejo in doseže osnovno funkcionalnost platforme, izkušnjo brskanja in varnost.

V vaši napravi lahko shranimo podatke (piškotke in shrambo brskalnika), da zagotovimo nebistvene funkcije, ki izboljšajo vašo izkušnjo brskanja, shranimo nekatere vaše nastavitve, ne da bi imeli uporabniški račun ali ne da bi bili prijavljeni, uporabimo skripte in/ali vire tretjih oseb , pripomočki itd.

Use of analytic tools enables us to better understand needs of our visitors and how they use our site. We may use first or third party tools to track or record your browsing of our website, to analyze tools or components you have interacted with or used, record conversion events and similar.

We may use cookies and third party tools to enhance products' and/or services' offer of ourselves or those of our partners, its relevancy to you, based on products or pages you have visited on this site or on other websites.

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti