Rezervni HEPA filtri za robotske sesalnike Xiaomi

Ali potrebujete rezervne filtre HEPA za vaš robotski sesalnik Xiaomi? Ste na pravem mestu! Pri nas boste vedno kupovali po najugodnejši in najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

Za kaj je filter HEPA?

HEPA filter v robotskih sesalnikih Xiaomi je zasnovan za filtriranje delcev zraka z 99,97-odstotno učinkovitostjo, da zajame tudi najmanjše delce z velikostjo 0,003 mm. Okrajšava H.E.P.A. pomeni High Efficiency Particulate Air filter – v prevodu visoko učinkovit filter zračnih delcev.

Pomen filtra HEPA

HEPA filtri v vašem sesalniku Xiaomi učinkovito preprečujejo prodiranje bakterij v zrak in so bistveni za alergike. Pri sesanju pomagajo pri zajemanju umazanije in prahu ter preprečujejo, da bi se ponovno vnesla v zrak.

Priporočena zamenjava filtrov HEPA za Xiaomi

Za najboljše rezultate proizvajalec priporoča menjavo filtra vsaj vsakih 3-6 mesecev, odvisno od intenzivnosti uporabe.

Parameters

Xiaomi show all

Availability
Search text

Search filter results by fulltext

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti