Rezervni deli za XIAOMI Mi Robot Vacuum (1.Gen 2.Gen 1S Gen1) - Filtri, rotacijske krtače, navlaka za brisanje

Ali potrebujete rezervne filtre HEPA, glavne in stranske krtače, navlake za brisanje ali drugi dodatki za svoj robotski sesalnik Xiaomi Mi (1. Gen 2. Gen 1S Gen1)? Ste v na pravem mestu! Na 4robot.si najdete vsi potrebni rezervni deli in dodatki.

 

Ugodni paketi in kompleti dodatkov

Na Vysajto.sk najdete rezervni deli in dodatki ločeno, pa tudi v ugodnih kompletih, s katerimi lahko prihranite še več. Vsak komplet vsebuje najpogosteje uporabljeni rezervni deli za vaš sesalnik Xiaomi Roborock s50, s51 in S55, kot so filtri HEPA, glavne in stranske krtače, navlake za brisanje in vrečke za sesalnike.

Rezervni deli in dodatki iz 4robot.si

Pri nas lahko vedno kupite najugodneje in po najboljši ceni na trgu. Vysajto.sk zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

Parameters

Xiaomi show all

Availability
Search text

Search filter results by fulltext

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti