Kärcher WD 4/5/6, MV 4/5

Ali potrebujete nadomestni filtri HEPA in vrečke za sesalnike za vaš sesalnik Kärcher WD 4/5/6, MV 4/5? Ste na pravem mestu! Pri nas boste vedno kupovali po najugodnejši in najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

 • Kächer MV 4/5 in WD 4/5/6 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov 15,15 € 20%

  Kächer MV 4/5 in WD 4/5/6 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov

  Kärcher filtrirne vrečke za modele MV 4/5/6 in WD 4/5/5P/6, 5 kosov v pakiranju. Zelo debele in izjemno močne filtrirne vrečke iz flisa ponujajo visoko stopnjo sesanja in omogočajo res odlično zmogljivost.

  Na zalogi

  12,10 €

  15,15 € Discount 20.1%

 • Kärcher MV 4/5/6 a WD 4/5/6 filter

  Pralni HEPA filter za sesalnike Kärcher za modele MV 4/5/6 in WD 4/5/6. 1 ks

  Na zalogi

  9,05 €

Za kaj je filter HEPA?

HEPA filter v klasičnih sesalnikih je zasnovan za filtriranje delcev zraka z 99,97% učinkovitostjo, da zajame tudi najmanjše delce z velikostjo 0,003 mm. Okrajšava H.E.P.A. okrajšava za High Efficiency Particulate Air filter – prevedeno kot zelo učinkovit filter zračnih delcev.

Pomen filtra HEPA

HEPA filtri v vašem sesalniku učinkovito preprečujejo prodiranje bakterij v zrak in so bistveni za alergike. Pri sesanju pomagajo pri zajemanju umazanije in prahu ter preprečujejo, da bi se ponovno vnesla v zrak.

Priporočena menjava HEPA filtrov za klasične sesalnike

Za najboljše rezultate proizvajalec klasičnih sesalnikov priporoča menjavo filtra vsaj vsakih 6-12 mesecev, odvisno od intenzivnosti uporabe.

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti