Vrečke za sesalnike Rowenta, Electrolux, AEG, Philips, Karcher, Bosh in Zanussi

Potrebujete vrečke za sesalnike za svoj sesalnik Rowenta, Electrolux, AEG, Philips, Karcher, Bosh ali Zanussi? Ste na pravem mestu! Pri nas boste vedno kupovali po najugodnejši in najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

 • Kärcher WD 2/3 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov 13,12 € 23%

  Kärcher WD 2/3 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov

  Kärcher filtrirne vrečke za modele WD 2/3, 5 kosov v pakiranju. Zelo debele in izjemno močne filtrirne vrečke iz flisa ponujajo visoko stopnjo sesanja in omogočajo res odlično zmogljivos.

  Vypredané

  10,07 €

  13,12 € Discount 23.3%

 • Kächer MV 4/5 in WD 4/5/6 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov 15,15 € 20%

  Kächer MV 4/5 in WD 4/5/6 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov

  Kärcher filtrirne vrečke za modele MV 4/5/6 in WD 4/5/5P/6, 5 kosov v pakiranju. Zelo debele in izjemno močne filtrirne vrečke iz flisa ponujajo visoko stopnjo sesanja in omogočajo res odlično zmogljivost.

  Vypredané

  12,10 €

  15,15 € Discount 20.1%

 • Rowenta ZR200540 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov

  Filtrirne vrečke za modele Rowenta ZR200540, 5 kosov v pakiranju. Zelo debele in izjemno močne filtrirne vrečke iz flisa ponujajo visoko stopnjo sesanja in omogočajo res odlično zmogljivos

  Na zalogi

  10,07 €

 • Bosch Makita Gas 15/20 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov 15,15 € 20%

  Bosch Makita Gas 15/20 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov

  Bosh filtrirne vrečke za modele Bosch GAS 15 a 20, 5 kosov v pakiranju. Zelo debele in izjemno močne filtrirne vrečke iz flisa ponujajo visoko stopnjo sesanja in omogočajo res odlično zmogljivos

  Na zalogi

  12,10 €

  15,15 € Discount 20.1%

Vrečka kot filtrirna enota

Nadomestne vrečke za klasične sesalnike Rowenta, Electrolux, AEG, Philips, Kärcher, Bosh ali Zanussi lahko filtrirajo več kot 99,9 % umazanije, ki zaide v sesalnik. To pomaga ohranjati pravilno delovanje sesalnika in preprečuje usedanje umazanije in prahu.

Priporočena menjava rezervnih torb

Da bi zagotovili zanesljivo delovanje vašega sesalnika Rowenta, Electrolux, AEG, Philips, Kärcher, Bosh ali Zanussi in preprečili neželeno širjenje mikroorganizmov v zraku, je potrebno zamenjati vrečko redno. Proizvajalec sesalnikov priporoča menjavo vrečke enkrat mesečno. V daljšem časovnem obdobju se lahko zunaj sesalnika namnožijo neželeni mikroorganizmi ali pa se deli poškodujejo. Redno menjavanje vrečke zmanjša porabo vašega sesalnika.

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Naša spletna stran shranjuje podatke na vaši napravi (piškotke in pomnilnik brskalnika), da prepozna vašo sejo in doseže osnovno funkcionalnost platforme, izkušnjo brskanja in varnost.

V vaši napravi lahko shranimo podatke (piškotke in shrambo brskalnika), da zagotovimo nebistvene funkcije, ki izboljšajo vašo izkušnjo brskanja, shranimo nekatere vaše nastavitve, ne da bi imeli uporabniški račun ali ne da bi bili prijavljeni, uporabimo skripte in/ali vire tretjih oseb , pripomočki itd.

Use of analytic tools enables us to better understand needs of our visitors and how they use our site. We may use first or third party tools to track or record your browsing of our website, to analyze tools or components you have interacted with or used, record conversion events and similar.

We may use cookies and third party tools to enhance products' and/or services' offer of ourselves or those of our partners, its relevancy to you, based on products or pages you have visited on this site or on other websites.

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti