Vrečke za sesalnike Rowenta, Electrolux, AEG, Philips, Karcher, Bosh in Zanussi

Potrebujete vrečke za sesalnike za svoj sesalnik Rowenta, Electrolux, AEG, Philips, Karcher, Bosh ali Zanussi? Ste na pravem mestu! Pri nas boste vedno kupovali po najugodnejši in najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

6 items

 • Kärcher WD 2/3 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov 13,12 € 23%

  Kärcher WD 2/3 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov

  Kärcher filtrirne vrečke za modele WD 2/3, 5 kosov v pakiranju. Zelo debele in izjemno močne filtrirne vrečke iz flisa ponujajo visoko stopnjo sesanja in omogočajo res odlično zmogljivos.

  Na zalogi

  10,07 €

  13,12 € Discount 23.3%

 • Kächer MV 4/5 in WD 4/5/6 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov 15,15 € 20%

  Kächer MV 4/5 in WD 4/5/6 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov

  Kärcher filtrirne vrečke za modele MV 4/5/6 in WD 4/5/5P/6, 5 kosov v pakiranju. Zelo debele in izjemno močne filtrirne vrečke iz flisa ponujajo visoko stopnjo sesanja in omogočajo res odlično zmogljivost.

  Na zalogi

  12,10 €

  15,15 € Discount 20.1%

 • Kärcher WD 3 nadomestne papirnate vrečke 10 kosov

  Kärcherjeve filtrirne vrečke za modele WD 3 / MV 3, 10 kosov v pakiranju. Izdelane so iz visokokakovostnega dvoslojnega filtrirnega papirja in zagotavljajo visoko stopnjo sesanja ter omogočajo resnično visoko zmogljivost.

  Na zalogi

  18,20 €

 • Rowenta ZR200540 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov

  Filtrirne vrečke za modele Rowenta ZR200540, 5 kosov v pakiranju. Zelo debele in izjemno močne filtrirne vrečke iz flisa ponujajo visoko stopnjo sesanja in omogočajo res odlično zmogljivos

  Vypredané

  10,07 €

 • Bosch Makita Gas 15/20 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov 15,15 € 20%

  Bosch Makita Gas 15/20 rezervne vrečke za sesalnike 5 kosov

  Bosh filtrirne vrečke za modele Bosch GAS 15 a 20, 5 kosov v pakiranju. Zelo debele in izjemno močne filtrirne vrečke iz flisa ponujajo visoko stopnjo sesanja in omogočajo res odlično zmogljivos

  Na zalogi

  12,10 €

  15,15 € Discount 20.1%

 • Kärcher WD 3 EKO tekstilni žep 1 kos

  Tekstilna vreča Kärcher WD 3 je izdelana iz visokokakovostne netkane tkanine, pralna in trpežna, varčna in praktična. Visoko zmogljiva večstopenjska posebna mikrofiltracija zagotavlja daljše delovanje in boljše filtriranje.

  Na zalogi

  17,18 €

Vrečka kot filtrirna enota

Nadomestne vrečke za klasične sesalnike Rowenta, Electrolux, AEG, Philips, Kärcher, Bosh ali Zanussi lahko filtrirajo več kot 99,9 % umazanije, ki zaide v sesalnik. To pomaga ohranjati pravilno delovanje sesalnika in preprečuje usedanje umazanije in prahu.

Priporočena menjava rezervnih torb

Da bi zagotovili zanesljivo delovanje vašega sesalnika Rowenta, Electrolux, AEG, Philips, Kärcher, Bosh ali Zanussi in preprečili neželeno širjenje mikroorganizmov v zraku, je potrebno zamenjati vrečko redno. Proizvajalec sesalnikov priporoča menjavo vrečke enkrat mesečno. V daljšem časovnem obdobju se lahko zunaj sesalnika namnožijo neželeni mikroorganizmi ali pa se deli poškodujejo. Redno menjavanje vrečke zmanjša porabo vašega sesalnika.

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti