Serija j7 j7+

Ali potrebujete rezervne HEPA filtre, glavno in stransko krtačo, navlake za brisanje, vrečke za sesalnike ali druge dodatke za vaš robotski sesalnik iRobot Roomba série j7 in j7+ močno? Ste na pravem mestu! Na 4robot.si najdete vsi potrebni rezervni deli in dodatki.

8 items

Poceni paketi in kompleti dodatkov
Na 4robot.si lahko najdete rezervni deli in dodatki ločeno, pa tudi v ugodnih kompletih, s katerimi lahko prihranite še več. Vsak komplet vsebuje najbolj uporabljeni rezervni deli za vaš sesalnik iRobot Roomba serije j7 in j7+, kot so filtri HEPA, glavna in stranska krtača, navlake za brisanje in vrečke za sesalnike.

Rezervne dele in dodatke iz 4robot.si
Pri nas lahko vedno kupite najugodnejše in po najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

Parameters

iRobot show all

Availability
Search text

Search filter results by fulltext

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti