Vrečke za sesalnike za vse serije robotskih sesalnikov iRobot Roomba

Ali potrebujete vrečke za sesalnike za svoj robotski sesalnik iRobot Roomba? Ste na pravem mestu! Pri nas boste vedno kupovali po najugodnejši in najboljši ceni na trgu. 4robot.si zagotavlja hitro dostavo v 24 urah. Pridružite se stotinam zadovoljnih strank.

4 items

Vrečka kot filtrirna enota

Nadomestne vrečke za robotske sesalnike iRobot lahko filtrirajo več kot 99,9 % umazanije, ki vstopi v sesalnik. To pomaga ohranjati pravilno delovanje sesalnika in preprečuje, da bi se umazanija in prah usedala na njegove dele.

Priporočena menjava rezervnih torb

Da bi zagotovili zanesljivo delovanje vašega robotskega sesalnika iRobot in preprečili neželeno širjenje mikroorganizmov v zraku, je potrebno vrečko redno menjati. Proizvajalec sesalnikov priporoča menjavo vrečke enkrat mesečno. V daljšem časovnem obdobju se lahko zunaj sesalnika namnožijo neželeni mikroorganizmi ali pa se deli poškodujejo. Redno menjavanje vrečke zmanjša porabo vašega sesalnika.

Parameters

iRobot

Availability
Search text

Search filter results by fulltext

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti