Brezplačna zamenjava blaga v 30 dneh

Ste po prejemu blaga ugotovili, da ne ustreza vašemu modelu? Zelo nam je žal. Vašo reklamacijo bomo poskušali čim bolj poenostaviti.

Zamenjava je možna samo ob nakupu izdelka "Brezplačna menjava blaga v 30 dneh" ob nakupu.

✔ Reklamacije obravnavamo v 2-3 delovnih dneh po prejemu blaga.
Brezplačna dostava nam in vam.
✔ V roku 30 dni od prevzema blaga.
✔ Embalaža izdelka je lahko mehansko poškodovana, izdelka vam ni treba vrniti v originalni embalaži.
✔ Blago mora biti nerabljeno in čisto.

Kako reklamirati blago?

  1. Izpolnite spodnji obrazec za reklamacijo.
  2. V primeru potrebe, vprašanj in nejasnosti vas bomo v delovnih dneh kontaktirali v roku 48 ur in se dogovorili o podrobnostih reklamacije.
  3. Previdno zapakirajte, da preprečite poškodbe med pošiljanjem. V idealnem primeru ga zapakirajte v originalno embalažo. Priporočamo pošiljanje blaga preko:
  • Pošta slovenije - kot priporočeno pismo skupaj s dokazilom o nakupu (računom) na naslov Filip Trade Company s.r.o., Kragujevská 1 (stavba Printio), 010 01, Žilina

 

Captcha

i

Osebni podatki se obdelujejo v skladu z Uredbo GDPR in Zakonom št. 18/2018 zb. o varstvu osebnih podatkov in o spremembah dopolnitev nekaterih zakonov. Več informacij najdete tukaj.

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti