Odstop od pogodbe/Vračilo blaga

✔ Odstop od pogodbe bomo obdelali v 2-3 delovnih dneh po prejemu blaga.
Blago ne zamenjamo.
✔ Embalaža izdelka je lahko mehansko poškodovana, blaga vam ni treba vrniti v originalni embalaži.
✔ Blago mora biti nerabljeno in čisto.
✔ V primeru nepravilno naročenih dodatkov vam na podlagi odstopa od pogodbe vrnemo kupnino blaga s poštnino, po dostavi blaga na naš naslov*

*največ v 14 dneh od prevzema blaga

Kako odstopiti od pogodbe (vračiti blago)?

  1. Izpolnite obrazec za odstop, ki je na voljo TUKAJ.
  2. V primeru potrebe, vprašanj in nejasnosti vas bomo ob delovnih dneh kontaktirali v roku 48 ur in se dogovorili o podrobnostih reklamacije
  3. Previdno blago zapakirajte, da preprečite poškodbe med pošiljanjem. V idealnem primeru ga zapakirajte v originalno embalažo. Priporočamo, da blago pošljete skupaj z izpolnjenim obrazcem preko:
  • Pošta slovenije kot priporočeno pismo skupaj s dokazilom o nakupu (računom) na naslov Filip Trade Company s.r.o., Kragujevská 1 (stavba Printio), 010 01, Žilina

 

Login

Forgotten password

Nastavitve zasebnosti

Cookies uporabljamo za izboljšanje vašega obiska te spletne strani, analizo njene učinkovitosti in zbiranje podatkov o njeni uporabi. Za to lahko uporabimo orodja in storitve tretjih oseb, zbrane podatke pa lahko posredujemo partnerjem v EU, ZDA ali drugih državah. S klikom na 'Sprejmi vse piškotke' izjavljate, da se strinjate s to obdelavo. Spodaj lahko najdete podrobne informacije ali prilagodite svoje nastavitve.

Izjava o zasebnosti

Pokaži podrobnosti

Naša spletna stran shranjuje podatke na vaši napravi (piškotke in pomnilnik brskalnika), da prepozna vašo sejo in doseže osnovno funkcionalnost platforme, izkušnjo brskanja in varnost.

V vaši napravi lahko shranimo podatke (piškotke in shrambo brskalnika), da zagotovimo nebistvene funkcije, ki izboljšajo vašo izkušnjo brskanja, shranimo nekatere vaše nastavitve, ne da bi imeli uporabniški račun ali ne da bi bili prijavljeni, uporabimo skripte in/ali vire tretjih oseb , pripomočki itd.

Use of analytic tools enables us to better understand needs of our visitors and how they use our site. We may use first or third party tools to track or record your browsing of our website, to analyze tools or components you have interacted with or used, record conversion events and similar.

We may use cookies and third party tools to enhance products' and/or services' offer of ourselves or those of our partners, its relevancy to you, based on products or pages you have visited on this site or on other websites.

Login

Forgotten password

Product has been added to the cart
Nadaljuj z nakupovanjem Kupiti